• Munkahelyi szerelem: házi nyúlra nem lövünk, vagy mégis?

  Több felmérés is azt igazolja, hogy a munkahelyi intim kapcsolatok nagyon is jelen vannak Magyarországon. Romantikázna kollégájával Valentin napon?

  Részletek
 • 5 hosszú hétvégénk lesz 2022-ben

  Négynapos hosszú hétvége 2022-ben több lesz, mint tavaly. 2021-ben 6 háromnapos, illetve 1 négynapos hosszú hétvége volt, 2022-ben viszont 3 négynapos hosszú hétvége, és 2 háromnapos hosszú hétvége lesz.

  Részletek
 • Általános információk

  Mennyi a minimum fizetés, ami törvényileg jár? Szeretné tudni, hogy miben segíti Önt egy kölcsönző cég a jelentkezés vagy munkavégzése során? Érdekli, hol kereshet munkát, ha nyugdíjas vagy gyermekének szeretne segíteni a munkakeresésben? Mutatjuk, hol talál választ a kérdéseire. 

  Részletek
 • A foglalkoztatás régi-új formái

  A munkaerőpiac a technológiai fejlődés és a gazdasági változások hatására egyre gyorsabban változik. Milyen megoldásokkal válaszolhatnak a cégek az új igényekre?

  A kommunikációs és informatikai szektorban zajló rohamos fejlődésnek köszönhetően már a korábbi években is egyre kevesebbeket kötött helyhez a munkájuk.

  Részletek
 • Mi valójában a munkaerő kölcsönzés?

  A munkaerő-kölcsönzés egy olyan foglalkoztatási forma, ahol a foglalkoztató (Kölcsönvevő) helyett a munkaerő-kölcsönző cég (Kölcsönbeadó) – esetünkben a Humán Centrum Kft. – köt munkaszerződést a dolgozóval (Kölcsönzött munkavállaló). A munkaerő-kölcsönző cég fizeti a munkabért és viseli a munkaviszonnyal és munkabérrel kapcsolatos minden kötelezettséget, de a foglalkoztató cégnél történik a munkavégzés. Az ehhez tartozó irányítást, ellenőrzést is a foglalkoztató végzi, tehát ő határozza meg a munkaidőt, munkakezdést, napi elvégzendő feladatokat, szabadság időszakát stb.

  Részletek
 • Gyakori kérdések jelentkezőktől a kölcsönzésről

  Kivel kötök szerződést? Mennyit keresek a saját dolgozókhoz képest? Mi van, ha szabadságra mennék vagy beteg vagyok? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy be vagyok-e jelentve? Íme néhány alapvető tudnivaló, ha Ön is kölcsönzött munkavállalóként dolgozna a Humán Centrum Kft.-nél.

  Részletek
 • Röviden a kölcsönzésről cégeknek

  Amennyiben munkaerőigény merült fel a cégénél, a Humán Centrum Kft. munkaerő-kölcsönzés keretében biztosítja Önnek az elvárásainak megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkező dolgozókat. Átvállaljuk a toborzási és kiválasztási folyamat lebonyolítását és a teljes munkaügyi adminisztrációt, bérszámfejtést is elvégezzük.

  Részletek