• Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy mindkét vállalatrész alapos felkészültségről, magas színvonalú munkavégzésről és kompromisszumkészségről tett tanúbizonyságot együttműködésünk során. Mind a diák, mind a felnőtt foglalkoztatásban azonos szakmai precizitással, igényességgel és segítőkészséggel találkoztunk, ha új munkaerőigénnyel fordultunk hozzájuk. 
  Számunkra külön szimpatikus volt azt tapasztalnunk, hogy az adott pozícióra történő toborzás alkalmával igyekeztek szem előtt tartani nemcsak a munkavállaló felé támasztott elvárásainkat, hanem törekedtek a legfelkészültebb, szakmailag leginkább kompetens jelölt megtalálására, még ha ez többletfeladatot is jelentett a számukra. 
  A diákfoglalkoztatás előnyeit is főképp a Mind-Diák Szövetkezettel való kapcsolatunk során ismertük meg, s ugyanazt a szervezési és kompromisszumképességet tapasztaltuk, amellyel a Humán Centrum Kft esetében is találkoztunk.

  Pálfalvi Gabriella
  Személy és Pénzügyi vezető

  Weinmayr CEC Kft

 • Nagyon köszönöm az összes segítséget, és komolyan mondom Nélkületek sokkal nehezebb lett volna az életem itt. Az odaadás és támogatás, amivel felénk fordultok, messze túlmutat minden eddigi tapasztalatomon hasonló szolgáltatás esetén! 

  Sziklási Szabolcs

  AXN Magyarország Kft.

 • A Humán Centrum Kft. szerződéses kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon, pontosan precízen látja el. Munkavállalóikkal sikeresen képviselve szervezeti értékeinket, jelentősen elősegítették Társaságunk eredményes működését.

 • A Humán Centrum Kft. 2009. október 1-től kölcsönöz és közvetít munkavállalókat Ziehl-Abegg Kft. részére. A kölcsönzött dolgozók átlagos állományi létszáma 110-130 fő között mozog. A Humán Centrum Kft. kapcsolattartói, projektvezetői folyamatosan rendelkezésre állnak, az általuk kínált szolgáltatást megbízhatóan és pontosan látják el. Referencia levél

  Szijártó Ferenc
  Ügyvezető igazgató

  Ziehl-Abegg Kft.

 • Társaságunk 2001 óta áll szerződéses kapcsolatban a Humán Centrum cégcsoporttal, mely első évben Vállalkozási Keretszerződés keretein belül, 2003-tól munkaerő-kölcsönzés keretében 215 fő fölötti létszámmal ügyfélszolgálati, adminisztratív, műszaki munkakörökben igényelt tevékenységet lát el. Humán Centrum Kft. a szerződésben vállalt kötelezettségeinek mindenkor maradéktalanul megfelelt. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon pontosan, precízen látja el. Referencia levél

  Alexandra Banovic
  Beszerzési és logisztikai igazgató

  UPC Magyarország Kft.

 • A Humán Centrum Kft szerződésben vállalt kötelezettségeinek mindenkor maradéktalanul eleget tett. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon, pontosan, precízen látja el. Mindenképpen kiemelendő a Humán Centrum Kft. rugalmassága az ügyintézésben és a kapcsolattartásban. Munkavállalóikkal, sikeresen képviselve szervezeti értékeinket, jelentősen elősegítették Társaságunk eredményes működését. Referencia levél

  Kiss Éva
  Office manager

  Edelmann Hungary Packaging Zrt.