Az alábbi összeállítással szeretnénk megismertetni Önnel, hogy szakemberhiány, átmeneti vagy tartós létszámigény esetén külső HR szolgálatót igénybe véve mit vizsgálhat legkönnyebben, amivel minimalizálja a normál üzleti működés kockázatát és maximalizálja az előnyöket. 

Cégadatok, amiről könnyen tájékozódhat 

  • Nyilvántartási szám
  • Üzleti tevékenység, pénzügyi adatok
  • NAV köztartozásmentes cégek listája
  • Irodahálózat
  • Minőségbiztosítási rendszer
  • Referenciák
  • Kölcsönzési díj

  ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szolgáltatások összetettsége

A profi munkaerő-kölcsönzés és közvetítés alapja a hatékony toborzás-kiválasztás, amelynek módja más és más lehet adott iparágra vonatkozóan. A toborzásban tapasztalt HR szolgáltatóként ezt gyakran lényegesen hatékonyabban és gyorsabban  el tudjuk végezni, mint ahogy a munkáltató cég tenné. Ráadásul a több ezer fős adatbázisunk révén értékes információkkal szolgálunk a potenciális munkavállalók bérigényéről, képességeiről, motivációiról. Naprakészek vagyunk a jogszabályi változások terén, széles körű tapasztalatunk révén átláthatóbbá tehetjük és csökkenthetjük a munkaügyi kiadásokat.

Célszerű  olyan partnert választani a munkaerő-kölcsönzéshez, akinek az Ön működési területén van irodája, így szinte biztos, hogy ismeri a lokális munkaerőpiacot. Előnyt jelenthet országos hálózatban működő munkaerő-kölcsönzővel szerződni, mivel a helyi irodák segíthetnek az esetleges kapacitáshiány feloldásában, a szükséges szakképzettségű munkavállalók szállításában és szállásoltatásában is.

 ÁRAJÁNLATKÉRÉS  

Díjképzés

munkaerő-kölcsönzés díjszámításának alapja a felek által kölcsönösen megállapított bruttó bér vagy a teljes foglalkoztatói ráfordítás. A HR szolgáltatóknál többféle számítási mód is elfogadott, így a díjak összehasonlíthatóságának érdekében pályáztatáskor fontos előre tisztázni, hogy Ön milyen konstrukcióban szeretne árajánlatot kapni. Amennyiben nincs jártassága a munkabért terhelő adók és járulékok vonatkozásában, az interneten számos bérkalkulátort talál. Vigyázzon, az mindig gyanús, ha az árajánlatban a teljes foglalkoztatói ráfordítással közel azonos díj szerepel, hiszen ebben az esetben a szolgáltatás egyéb költségeit – toborzás, kiválasztás, projektvezetés, bérszámfejtés, munkaügyi adminisztráció – sem fedezi a kölcsönzési díj. Az efféle „dörzsölt” megoldások esetleges következményei pedig mind a munkavállalót, mind a kölcsönbe vevőt érintik.

KÉRJEN PÉLDASZÁMÍTÁST 

Garanciák, biztonság

 

Bisnode tanusitvany

A munkaerő-kölcsönző cégeknek rendelkeznie kell a Munkaügyi Hivatal által kibocsátott nyilvántartási számmal, amely alapján a tevékenységüket végzik. A biztonságos együttműködés másik, hasonlóan fontos eleme a munkaerő-kölcsönző cég vállalkozási felelősségbiztosításának megléte és értéke, de lényeges információval szolgál az is, ha a NAV listájában a köztartozásmentes cégek között szerepel. A fentiek együttese minőségbiztosítási rendszerrel kiegészülve garanciát jelent arra, hogy Ön törvényes és szabályozott munkaerő-kiválasztási, projektvezetési és adminisztrációs szolgáltatásokat kap.

Szakértelem, stabilitás

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkaerő-kölcsönzőként a Humán Centrum már számtalan gazdasági helyzetet, és sokféle szabályozást élt meg a munkaerőpiacon. Rugalmas és hatékony szolgáltatásokkal, széles körű portfólióval stabilan működünk bizonytalan gazdasági környezetben is.

A különböző céginformációs rendszerek segítségével könnyű meggyőződni a leendő partner üzleti tevékenységéről, pénzügyi helyzetéről, fizetési fegyelméről, így Ön még a szerződéskötés előtt megbízható információkat kaphat. A pénzügyi és szakmai stabilitás azért is kiemelt fontosságú, mert a munkavállalók a munkaerő-kölcsönző cég állományában vannak, onnan kapják fizetésüket. Azonban, ha a kölcsönző cég elmulasztja törvényes kötelezettségeit, visszamenőlegesen a kölcsönbe vevő minősülhet munkáltatónak, annak minden jogi és anyagi vonzatával együtt.

Pályázat

Hasznos lehet – akár több éves együttműködés esetén is – összemérni meglévő partnerét a többi piaci szereplővel. A pályáztatás előnyei: több információt kap a döntéshez, egészséges versenyre ösztönzi a szolgáltatókat, magasabb színvonalú szolgáltatást és versenyképes díjakat kap még akkor is, ha a beérkezett árajánlatok értékelése is korábbi döntését igazolja, és régi beszállítóinál marad.

Mivel a munkatársak szakértelme és hozzáállása alapvető a hatékonyság szempontjából, így létkérdés, hogy Ön olyan szolgáltatót válasszon, amely segítségével minden pozícióban a megfelelő embereket foglalkoztathatja.

 KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!