Kérem, adja meg, milyen munkakörben, mekkora létszámra van szüksége! 

Pár napon belül megküldjük ajánlatunkat. Tájékoztatást kérhet, hogy adott létszámigény és költségkeret mellett milyen altrenatívái lehetnek: a közvetítés, kölcsönzés esetleg diák vagy nyugdíjas foglalkoztatás volna-e előnyös cégénél.

Ha Ön álláskereső, friss munkalehetőségekért kattintson ide

Ajánlatkérés dokumentum feltöltésével

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat. A kapott információk alapján kidolgozzuk írásos ajánlatunkat.

Az árajánlat kidolgozása ingyenes és minden kötelezettség nélküli.

Fájl feltöltés A fájl feltöltése választható, maximális mérete 5 Mb.

Árajánlatunk kidolgozási ideje: 2-3 munkanap

A kölcsönzött vagy közvetített munkavállaló néhány héten belül kezdhet cége telephelyén. Megkönnyítjük Önnek a munkaerő-felvétel folyamatát: 

  • Elvégezzük az álláshirdetés elkészítését, feladását, publikálását
  • A leendő főállású alkalmazottat az Ön szempontjai szerint előszűrjük, telefonos és személyes interjút folytatunk vele, igény szerint teszteljük is
  • Az eredményeket riportban összefoglalva küldjük meg Önnek

Mindegy, hogy főállású munkatársat keres, vagy részmunkaidős alkalmazottat, esetleg nyugdíjas vagy pályakezdő munkavállalót szeretne felvenni, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik.

A diák vagy nyugdíjas munkaerő foglalkoztatása speciális előszűrést és munkaerő-szervezést igényel, melyet elvégzünk cége helyett. Segítünk mérlegelni, hogy munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, esetleg alkalmi munkák, részmunkaidős foglalkoztatás esetén 30-50%-os adókedvezménnyel a diák- vagy nyugdíjas szövetkezeti munkavállaló alkalmazása lenne a legmegfelelőbb cége számára.

Kölcsönzés, outsourcing vagy diák és nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás esetén még a munkaügyi adminisztrációt, hatósági bejelentést és a bérszámfejtést is folyamatosan elvégezzük vállalata helyett, míg a szakmai irányítás Önnél marad. 

A fluktuáció, általános munkaerőhiány vagy toborzás-kiválasztás területén jelentkező kapacitáshiány esetén gyors, garanciákkal biztosított személyügyi szolgáltatást kap.

Nagy tapasztalatunk van a termelés-gyártás területén, logisztikában, betanított munka, szakmunka területén valamint adminisztratív, ügyfélszolgálati, kereskedelmi munkakörök betöltésében. A gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépipar előszeretettel használja ki az atipikus foglalkoztatási formák előnyeit. Betanított és szakmunkásokat, műszakvezetőket, technikusokat, mérnököket és irodai dolgozókat is munkaerő-kölcsönzők bevonásával alkalmaznak. A logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi szektor gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő álláskeresőkkel, hogy aztán főállásúként kínáljon számukra karrierlehetőséget.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.