• 3 mód, hogy segítsd az Ukrajnából menekülőket

  Az ukrán-magyar határra érkező menekülthullám hatására számos itthoni jótékonysági civil szervezet mozgósításba kezdett: önkénteseket keresnek a határra és folyamatosan adománygyűjtéseket rendeznek az Ukrajnából menekülőknek, melynek listája folyamatosan bővül és ez tetten érhető a közösségi oldalakon is. Most ezeket igyekeztünk egy csokorba gyűjteni és összefoglalni, hogy hogy hova fordulhat az, aki segíteni szeretne.

  Részletek
 • Munkahelyi szerelem: házi nyúlra nem lövünk, vagy mégis?

  Több felmérés is azt igazolja, hogy a munkahelyi intim kapcsolatok nagyon is jelen vannak Magyarországon. Romantikázna kollégájával Valentin napon?

  Részletek
 • Egyenlő esélyeket és nem csak nőnapon!

  A közelgő, március 8-ai nőnap nemcsak arra ad alkalmat, hogy köszöntsük hölgy ismerőseinket, családtagjainkat, kollégáinkat, hanem arra is, hogy felhívjuk a figyelmet a munkaerőpiacon tapasztalható, nők elhelyezkedését, karrierjét befolyásoló körülményekre.  

  Részletek
 • A NAV-tól SMS-ben is kérhető az adóbevallás-tervezet

  A NAV automatikusan elkészíti Ön helyett 2022-ben is a 2021-es jövedelme alapján az adóbevallása tervezetét, melyet március 15-e után elektronikusan elérhetővé tesz az ügyfélkapun keresztül. De mit tehet, ha nincs ügyfélkapu regisztrációja?

  Részletek
 • 5 hosszú hétvégénk lesz 2022-ben

  Négynapos hosszú hétvége 2022-ben több lesz, mint tavaly. 2021-ben 6 háromnapos, illetve 1 négynapos hosszú hétvége volt, 2022-ben viszont 3 négynapos hosszú hétvége, és 2 háromnapos hosszú hétvége lesz.

  Részletek